گچ میکرونیزه چیست و چگونه تولید می شود

گچ میکرونیزه در واقع گچ با مش بالا میباشد که برای انجام مراحل پایانی گچ کاری (پرداخت) مورد استفاده قرار میگیرد. پس از تولید گچ معمولی گچ وارد مرحله جدید برای آسیاب شدن میشود گچ دانه بندی آن تغییر میکند و گچ معمولی تبدیل به گچ میگرونیزه میشود.مواد اولیه تولید گچ ميکرونيزه همان سنگ گچ %98 خلوص میباشد که خط تولید آن تقریبا” شبیه به گچ ساختمانی سفید کاری میباشد با این تفاوت گچ آسیاب های نصب شده بر روی خط تولید گچ میکرونیزه سپراتور است که این امر باعث میشود دانه بندی گچ ریزتر شده و گچ عملکرد بهتری در سفیدکاری و پرداخت داشته باشد. گچ ميکرونيزه با درصد خلوص بالا (مش ها مختلف) مناسب براي مجسمه سازی ، گچ قالب گیری ، گچ قالب سازی ، صنایع چيني سازی و در برخی موارد برای کارهای ساختمانی مورد استفاده قرار میگیرد
خواص و مشخصات گچ ميکرونيزه
مقاومت فشاري 10 کیلوگرم
گچ میکرونیزه عملکردی فوق العاده در سفید کاری ، ایزارزنی و رابیتس کاری با زمان گیرش طولانی دارد
از آنجایی که گچ میکرونیزه ، دانه هایی در حد میکرون دارد ( زیر 165 میکرون ) بسیار نرم بوده و نیاز به هیج گونه الک برای جداسازی نداشته و برای پرداخت ( صاف و صیقلی کردن سطوح نهایی ) و همچنین برای برشکاری گچ و ابزار کشی در صنعت ساختمان استفاده میشود.
گچ میکرونیزه عمدتآ در ساخت دکور مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع گچ از مواد اولیه با کیفیت بسیار بالا تولید می شود.
گچ میکرونیزه یکی از انواع گچ های صادراتی میباشد که در بسته بندی های مختلف جهت صادرات نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
از این نوع گچ در صنایع رنگ سازی ، سرامیک ، مجسمه سازی و گچ های شکسته بندی در صنعت پزشکی و قالب گیری و سالب سازی استفاده می شود.
گیرایی اولیه آن بین 8 – 10 دقیقه زمان خواهد برد.